Future Proof
  • Uw website is zo gemaakt dat het op alle zoekmachines (browsers) die vandaag en in de toekomst (de browsercompatibiliteit wordt up-to-date gehouden) gebruikt worden, probleemloos werkt. Uw website blijft verder ontwikkeld worden en elke twee weken worden er verbeteringen en nieuwe mogelijkheden toegevoegd aan het systeem. Deze zijn gratis en meteen beschikbaar voor de school.
  • Een website is nooit af. Daarom is het belangrijk dat deze kan meegroeien met uw wensen. Vandaag heeft u bijvoorbeeld genoeg aan een simpel contactformulier, morgen wilt u wellicht ook een nieuwsbrief erbij. U kunt flexibel nieuwe functionaliteiten toevoegen. U begint met vijf functionaliteiten, vrij te kiezen uit een 20-tal functionaliteiten gaande van webformulieren tot en met social media integratie. Het aanbod met nieuwe (actuele) functionaliteiten breidt zich jaarlijks uit. Die kunt u desgewenst ook aan uw website toevoegen.
Let op: Indien u meer dan vijf functionaliteiten wilt, dan kunt u ervoor kiezen om alle functionaliteiten te activeren. Dit heeft een maandelijkse meerkost.
Beschikbare extra functionaliteiten
Slideshow - Carrousel Pagina delen op sociale media
Google Analytics Contactformulier
Google Custom Search Redirecten van pagina's
Faceted Search Quiz en Poll Paddlet
Widgets embedden Fiches voor contactpersonen
Mega Dropdown - Fly-out menu Nieuwsoverzicht pagina
Organisatiefiches RSS feeds (incoming en outgoing)
Webformulieren Nieuwsbrief functionaliteit
Kalender Faceted Search
CSS en Javascript op maat Lijst met definities
Reacties toelaten op je pagina's Website in verschillende talen
Jouw sociale media tonen
WORDT VERVOLGD ...